Oala Sub Presiune Electrica Tefal

 Introducere

In ultimii ani a aparut o gama larga de electrocasnice care ne fac viata de zi cu zi mult mai usoara. Asta include masina de spalat haine, masina de spalat vase, aspiratorul robot, si multe altele. Printre ele se afla si oala sub presiune. Prepararea unor mancaruri poate dura mai mult de o ora sau doua. Asta va face sa pierdeti foarte mult timp gatind si mult prea mult gaz. De aceea multe persoane prefera sa investeasca intr-o oala sub presiune eficienta.

Oala sub presiune este facuta sa scada timpul necesar pentru gatire si sa va ofere cat mai mult timp liber. Ar trebui sa tineti cont de faptul ca aparatul multicooker si oala sub presiune nu sunt foarte similare. Oala sub presiune ofera posibilitatea de a gati mancarea in mai putine feluri. Ele sunt facute pentru mancarurile care de obicei dureaza mai mult de 45 de minute pentru a fi gata. Nu sunt ideale pentru felurile de mancare mai sensibile care deja se fac destul de repede.

 

Pretul unei oale sub presiune este mult mai avantajos decat cel al unui aparat multicooker. Iar ea blocheaza eliminarea masiva a aburului si a aerului, doar prin etansarea capacului. Asta ajuta la cresterea considerabila a presiunii din interiorul oalei. Iar mancarea se gateste la o temperatura de 120 de grade Celsius, care accelereaza procesul de gatire foarte mult.

Unul din avantajele principale ale oalei sub presiune este valva de siguranta. Ea ajuta la controlarea presiunii si a temperaturii in timpul gatitului. Iar daca presiunea creste mult prea tare, valva se ridica singura si permite eliminarea aburului excesiv. Asta ajuta la normalizarea presiunii intr-un timp foarte scurt. Astfel, veti fi protejata impotriva arsurilor de ulei sau de abur.

In acest articol, vom vorbi despre Oala Sub Presiune Electrica Tefal.

 Descriere

Oala Sub Presiune Electrica Tefal iti da posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia in loc sa pierzi ore intregi gatind. Este facuta special pentru a reduce timpul de gatire si pentru ati permite sa faci mancaruri bune fara sa fii nevoit sa monitorizezi procesul de gatire. Oala are un design obisnuit dar performanta oferita este superioara. Mai mult de atat, ea vine si la un pret foarte accesibil, in comparatie cu un multicooker mult mai scump.

Multumita programelor automate, poti folosi aceasta oala sub presiune pentru a gati o gama destul de larga de mancaruri. Asta include orezul, ovazul, tocana, zacusca de toamna, si multe alte delicateti. Aceasta oala iti va permite sa gatesti la abur, sa rumenesti, sa gatesti lent, sa gatesti rapid, si multe alte moduri de gatire. Vei primi si o carte de retete pentru a avea mereu inspiratie pentru o cina cat mai delicioasa.

Aceasta oala sub presiune foloseste un bol sferic inovativ care ofera o difuzie perfecta a caldurii pentru o gatire uniforma. Bineinteles ca are si un mod Do It Yourself care iti permite sa setezi tu modul de gatire, timpul de preparare, si temperatura la care sa fie gatita mancarea. Poti alege si daca vrei ca alimentele sa fie gatite sub presiune sau nu.

Datorita functiei de Pastrare la Cald, mancarea va ramane la temperatura dorita pentru cateva ore bune. Capacul pentru inchidere etans asigura siguranta bucatarului pe intreaga perioada. Mai mult de atat, spatula, recipienul pentru dozarea ingredientelor, si cosul sunt compatibile cu orice masina de spalat vase.

Poti beneficia si de o garantie de 24 de luni cu posibilitate de extindere, si de un serviciu clienti de calitate. Aceasta oala este o achizitie ideala pentru persoanele care doresc sa gateasca mancaruri delicioase intr-un timp foarte scurt.

 Avantaje

 • Usoara de Folosit
 • Durabila
 • Performanta Buna
 • Calitate Buna
 • Programe Automate
 • Carte de Retete
 • Bol Sferic Inovativ
 • Ofera 25 de Moduri de Gatit
 • Mod de Gatit Do It Yourself
 • Pornire Automata
 • Pastrare la Cald
 • Compatibilitate cu Masina de Spalat
 • Siguranta Sporita Datorita Capacului De Inchidere Etans

 Dezavantaje

 • Oala este putin cam mica pentru gatirea ciorbelor. Recipientul de fierbere este de 6 litri si nu poate fi umplut decat pana la 4.5 litri.

 Concluzie

Oala Sub Presiune Electrica Tefal este de calitate si ofera o performanta destul de buna. Va da posibilitatea sa gatiti o gama destul de larga de alimente, dar nu destul de larga ca si un multicooker. Aceasta oala sub presiune este ideala pentru gatitul sarmalelor sau a altor mancaruri care necesita foarte mult timp. Si nici nu o sa va mai faceti griji de arsuri de ulei sau aburi datorita capacului care ofera o inchidere sigura. Daca sunteti in cautarea unei oale sub presiune de calitate buna si la un pret avantajos, puteti oferi acestui produs o sansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *