Logitech MK540 Wireless

 Introducere

Tastatura si mouse-ul sunt cele mai esentiale accesorii ale unui calculator. Iar ele vin in nenumarate forme si au o gama foarte larga de preturi. Puteti gasi tastaturi si mouse-uri personalizate care costa pana la 1000 de lei. Dar in general aceste accesorii vin la preturi destul de convenabile si au o calitate foarte buna. Printre cele mai folosite tipuri de tastaturi si mouse-uri se afla modelele wireless.

Tastaturile wireless sunt foarte versatile si pot fi gasite in nenumarate forme. Cele mai portabile modele sunt cele pliabile. Ele sunt de obicei facute dintr-un material caucicat si pot incapea in orice ghiozdan sau geanta. Mai mult de atat, aceste modele sunt rezistente la apa si praf. Ceea ce le fac perfecte pentru persoanele care au obiceiul sa manance in timp ce lucreaza sau se joaca.

Puteti gasi si o gama larga de tastaturi wireless facute special pentru gameri. Ele pot fi conectate la un calculator, laptop, sau telefon mobil, si te pot ajuta sa navighezi lumea virtuala mult mai usor. Iar daca iubiti lucrurile cu stiluri cat mai originale, puteti gasi si tastaturi wireless facute din diferite materiale. Un exemplu popular este tastatura facuta din bamboo.

Cand vine vorba de mouse-uri wireless, in general este vorba despre doua tipuri, mouse-ul optic si mouse-ul Bluetooth. Mouse-ul optic foloseste tehnologia infrared, iar cel Bluetooth se explica singur. Puteti gasi si un model mai nou numit Air Mouse care functioneaza intr-un mod asemanator cu telecomanda de la televizor.

Cel mai mare avantaj al acestor tipuri de accesorii de calculator este lipsa cablurilor enervante. De multe ori, tastaturile si mouse-urile cu cabluri ruineaza aesteticul biroului de munca sau gaming. Mai mult de atat, ele pot fi foarte usor roase de animalutele noastre de companie.

In acest articol, vom vorbi despre Setul Logitech MK540 Wireless.

 Descriere

Setul Logitech MK540 Wireless ofera o performanta superioara si un aestetic elegant. Cea mai comuna problema cu tastaturile si mouse-urile wireless este conexiunea slaba. Unele modele au tendinta de se intrerupe sau a intarzia. In schimb, acest set se poate conecta cu un singur receptor USB cu tehnologia Unifiying. Asta inseamna ca te poti bucura de o conexiune superioara de pana la 10 metri distanta.

Tastatura Logitech wireless iti da posibilitatea de a tasta cu precizie si fara sa auzi fiecare tasta foarte tare. Ea ofera si un suport pentru incheieturi si picioruse ajustibile. Mai mult de atat, tastele cu functii iti da acces la media, calculator, si optiuni de verificare a bateriei. Iar tastele Fn predefinite pot fi personalizate cu ajutorul functiei Logitech Options. Asta iti ofera o tastatura facuta special pentru stilul tau de lucru.

Mouse-ul Logitech wireless ofera ore intregi de performanta superioara. El are un design ambidextru care iti da posibilitatea sa il folosesti si cu mana stanga. Iar datorita formei conturate si marginilor din cauciuc moale, vei beneficia de un confort placut. Mai mult de atat, te vei simti si in control pe intreaga perioada de folosire al acestui mouse. Asta e datorita tracking-ului precis pe care il ofera.

Tastatura are nevoie de baterii noi o data la 36 luni, iar mouse-ul o data la 18 luni.

Veti beneficia si de o garantie de 36 de luni cu posibilitate de extindere, si de un serviciu clienti eficient. Acest set este ideal pentru persoanele care lucreaza mult la laptop si au nevoie de o tastatura si un mouse usor de folosit. Poate fi un cadou placut persoanele care ar prefera sa scape de cat mai multe cabluri de pe biroul calculatorului. Mai mult de atat, acest set vine la un pret destul de convenabil.

 Avantaje

 • Usor de Instalat
 • Usor de Folosit
 • Performanta Buna
 • Durabil
 • Tastatura e Silentioasa
 • Receptor Logitech Unifying USB
 • Tastatura Are Suport Incheieturi
 • Mouse-ul are Design Ambidextru
 • Conexiune de Pana la 10 Metri Distanta
 • Mouse-ul are Nevoie de Baterii Noi o Data la 18 Luni
 • Tastatura are Nevoie de Baterii Noi o Data la 36 Luni

 Dezavantaje

 • Scroll-ul la mouse este putin cam dur.

 Concluzie

Setul Logitech MK540 Wireless este de calitate si ofera o performanta foarte buna. Tastatura si Mouse-ul sunt facute din materiale de calitate. Mouse-ul are un plastic semi-cauciucat, iar tastatura are un plastic aderent. Iar cel mai mare avantaj este timpul indelungat de folosire intre incarcari. Daca sunteti in cautarea unui set wireless bun cu un singur port USB ocupat de Mouse si Tastatura, puteti oferi acestui set o sansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *