Combina Frigorifica Lessfrost Whirlpool W5 811E W

 Introducere

Combinele frigorifice sunt probabil cele mai folosite tipuri de electrocasnice. Ele ajuta la pastrarea mancarii proaspete pe o perioada mai lunga de timp. De aceea puteti gasi o gama foarte larga de combine frigorifice. Unele sunt foarte simple, iar altele pot fi destul de complexe. Iar partea cea mai buna este ca puteti gasi produse destul de bune la un pret foarte convenabil.

O combina frigorifica buna trebuie sa mentina alimentele la o temperatura constanta. Mai mult de atat, ele trebuie sa tina produsele congelate fara sa le lipeasca intre ele prea tare. Asta iti va da posibilitatea de a scoate alimentele mult mai usor. Nici dezghetarea nu va mai dura prea mult timp daca ghiata se formeaza doar pe pereti. Iar in timp ce combina frigorifica este in functiune, ar fi ideal sa fie cat mai silentioasa. Modelele galagioase pot fi foarte enervante.

Este important ca orice combina frigorifica sa se inchida perfect, dar in acelasi timp sa fie si usoara de deschis. Multe modele au obiceiul de a ramane blocate mai mult 40 de secunde dupa momentul inchiderii. Si bine inteles, toate combinele frigorifice au nevoie de lumina interna. Cea mai buna alegere sunt modelele cu LED care lumineaza tot interiorul. Lumina galbena poate cauza dureri de cap, chiar daca sunteti expusi la ea doar un minut sau doua.

In acest articol, vom vorbi despre Combina Frigorifica Lessfrost Whirlpool W5 811E W.

 Descriere

Combina Frigorifica Lessfrost Whirlpool W5 811E W este eficienta, si gata sa iti pastreze produsele alimentare proaspete pentru un timp indelungat. Are un tip de incasare standard iar ambele usi se deschid spre dreapta. Are si o clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D. Modelul ei este finut si elegant. Iar culoarea este alba si se potriveste bine cu aproape orice bucatarie.

Multumita designului silentios, aceasta combina frigorifica nu va va deranja in timp ce gatiti. Nivelul zgomotului este de doar 39dB pe intregul parcurs al functionarii. Nivelul total brut este de 341l, iar nivelul total net este de 339l. Are un sistem de racire static pe care va puteti baza oricand. Aceasta combina frigorifica este facuta doar din materiale de inalta calitate. Asta inseamna ca va puteti bucura de ea pentru o perioada indelungata de timp.

Va puteti astepta la un consum anual de energie de 309kWh. Volumul net al frigiderului este de 228l si are patru rafturi care sunt facute din stica. Are si un sistem de dezghetare automat. Congelatorul are un volum de 109l si trei compartimente. In schimb, sistemul de dezghetare al congelatorului este manual. El are si o capacitate de inghet de 5Kg/24h. Iar daca doriti o combina frigorifica cu un dozator de apa, ar trebui sa tineti minte ca aceast model nu are unul.

Latimea combinei frigorifice este de 59.5cm, adancimea este de 65.6cm, iar inaltimea este de 188.9cm. Lungimea cablului este de 24.5cm.

Veti beneficia de o garantie de 24 de luni si de un serviciu clienti pe care va puteti baza. Aceasta combina frigorifica este ideala pentru familiile mici sau persoanele care merg mai rar la cumparaturi. Este foarte incapatoare si eficienta. Pretul este putin cam usturator dar calitatea superioara merita fiecare banut.

 Avantaje

  • Usoara de Instalat
  • Usorara de Folosit
  • Calitate Superioara
  • Eficienta si Durabila
  • Nivel Zgomot de 39dB
  • Consum Anual Energie 309kWh

 Dezavantaje

  • Are un pret putin cam mare.

 Concluzie

Combina Frigorifica Lessfrost Whirlpool W5 811E W este de o calitate superioara si raceste foarte bine. Mai mult de atat, ea este si foarte spatioasa si impresionant de silentioasa. O veti putea adapta perfect la bucataria dumneavoastra datorita faptului ca manerele sunt incorporate in usa. Frigiderul are si un sistem de iluminare cu LED-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *