Creative Sound Blaster Free – Boxa Portabila Wireless

Creative Sound Blaster Free
 • Pret - 9.1/10
  9.1/10
 • Aspect - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.5/10
  9.5/10
9.5/10

Summary

Creative Sound Blaster Free este o boxa portabila de decenta ca dimensiuni si cu o calitate a sunetulu foarte buna.

 Introducere

Muzica joaca un rol important in viata fiecaruia. Unii iubesc melodiile de petrecere, altii prefera muzica de dragoste. Dar indiferent de ce fel de muzica iti place, este important sa ai o boxa de calitate. Asta te va ajuta sa asculti muzica preferata fara vre-o distorsiune a sunetului. O boxa de proasta calitate poate ruina chiar si cea mai buna melodie. Dar boxele care necesita conexiunea la o priza sau un calculator nu sunt prea convenabile. De aceea boxele portabile sunt incredibil de populare in intreaga lume.

O boxa portabila functioneaza pe baza de baterii si iti da posibilitatea de a asculta muzica oriunde te-ai afla. Mai mult de atat, modelele mai noi au capacitatea de a oferi o calitate superioara si sunet clar chiar si la volum maxim. Poti investi si intr-o boxa care ofera o conexiune Bluetooth. Dar daca nu vrei sa stai mereu cu ochii pe telefon, sunt si boxe facute cu un cititor de carduri de memorie. Asta transforma boxa intr-un Mp3 player de inalta calitate care poate fi folosit oriunde.

In acest articol, vom vorbi despre Boxa Portabila Wireless Creative Sound Blaster Free.

Creative Sound Blaster Free – Descriere

Specificatii complete

Creative Sound Blaster Free

Boxa Portabila Wireless Creative Sound Blaster Free este perfecta pentru persoanele care iubesc sa calatoreasca. Indiferent daca iesi undeva in aer liber cu prietenii sau esti acasa, aceasta boxa iti poate oferi un sunet clar si fara distorsiuni. Boxa are un mod LOUD care creste instant volumul si iti permite sa beneficiezi de un sunet similar cu cel al unei boxe profesionale. Iar daca ai grija de ea, poti sa te bucuri de aceasta boxa pentru foarte mult timp.

Multumita designului compact, poti lua boxa aceasta oriunde mergi. Iti ofera si un sunet puternic pentru a aduce petrecerea cu tine oriunde si oricand. Mai mult de atat, poti beneficia de pana la 10 ore de muzica dupa o singura incarcare. Asta este destul incat sa poata tine cateva zile pentru o persoana petrecareata, sau mai bine de o saptamana pentru cineva care asculta muzica doar din cand in cand.

Boxa Portabila Wireless Creative Sound Blaster Free are certificare IPX4. Asta asigura siguranta si calitatea boxei oricat de des ai folosio. Boxa este si rezistenta la stropire, ceea ce inseamna ca nu se va defecta datorita stropilor de apa. Mai mult de atat, aceasta boxa are si un MP3 Player integrat. Iar impreuna cu cititorul de car MicroSD te poti bucura de muzica preferata oriunde ai fi.

Aceasta boxa are si o tehnologie multi-point Bluetooth care iti permite sa conectezi doua dispozitive simultan. Iar tehnologia SBX ofera un sunet cu adevarat captivant. O poti folosi si ca un difuzor extra al PC-ului.

Puteti beneficia de o garantie de 24 de luni si un serviciu clienti de calitate. Aceasta boxa este perfecta pentru persoanele care ar dori sa asculte muzica la un picnic sau mergand pe bicicleta. Boxa este foarte usoara de folosit si vine la un pret destul de accesibil.

Creative Sound Blaster Free Pro

 • Usoara de Folosit
 • Portabila
 • Calitate Buna
 • Mod LOUD
 • Design Compact
 • Sunet Puternic
 • Pana la 10 Ore de Redare
 • Certificare IPX4
 • Rezistenta la Stropire
 • MP3 Player Integrat
 • Tehnologie Multi-Point Bluetooth
 • Tehnologie SBS

Creative Sound Blaster Free Contra

 • Nici un dezavantaj

 Concluzie

Boxa Portabila Wireless Creative Sound Blaster Free este de calitate si iti poate oferi un sunet placut oriunde mergi. Poti asculta muzica preferata conectand boxa la telefonul tau, sau folosind un car MicroSD cu melodiile tale preferate. Boxa este foarte usoara de folosit si poate fi tinuta in locul bidonului de apa de la bicicleta. Asta te ajuta sa asculti muzica in siguranta si sa te bucuri de o plimbare cu bicicleta.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *