Solutie Curatare Piele Auto – Top 3

Introducere

Specificatii complete

De obicei, masinile cu scaune din piele arata cel mai bine. Asta e datorita aparitiei de lux pe care le ofera. Din pacate, asta inseamna ca trebuie sa aveti si mai multa grija de ele, mai ales daca sunt albe. Si mai mult de atat, o curatare completa poate costa destul de mult la o spalatorie auto. De aceea multe persoane prefera sa investeasca in solutii de curatare a pielli auto, si sa isi curate masina cu mana lor.

Solutiile de curatare pentru pielea auto sunt formulate cu foarte multa grija. Ele pot sa ofere o curatare completa a oricarui tip de piele, fie naturala sau sintetica, fara a o deteriora. Solutiile cu chimicale au tendinta de a ruina scaunele de piele. Si mai mult de atat, solutiile puternice pot lasa si multi contaminanti in urma care dauneaza grav respirarii.

O solutie buna pentru scaunele auto din piele va ofera posibilitatea de a curata orice tip de piele fara vre-un risc. Acest tip de solutii nu sunt toxice si nu dauneaza scaunelor pe timp indelungat. Mai mult de atat, pretul unei solutii este in jur de 40 de lei, si o poti folosi pentru cateva luni la rand. Daca doriti sa pastrati aparitia originala a scaunelor din piele, puteti investi si intr-o crema hidratanta.

In acest articol, vom vorbi despre Top 3 Solutie Curatare Piele Auto.

Solutie Curatare Piele Auto – Tabel Comparativ

Nume Produs
Deterpel
3M
K2
Imagine
Usoara de Folosit
Da
Da
Da
Calitate Inalta
Da
Da
Da
Curata Bine
Da
Da
Nu
Hidrateaza Bine
Da
Da
Da
Pret Accesibil
Da
Nu
Da
Versatila
Da
Da
Da
Parfumata
Nu
Da
Nu
Link

 1 Solutie Curatare Piele Auto Deterpel

Descriere

Aceasta Solutie Curatare Piele Auto Deterpel este de o calitate excelenta, si va poate ajuta sa va curatati scaunele auto la un pret foarte convenabil. Aceasta solutie este profesionala si foarte concentrata. Asta inseamna ca ea poate fi folosita si de specialistii de la spalatoriile auto. Iar in acelasi timp, puteti atinge aceiasi curatare profesionala in garajul dumneavoastra. Kimicar este o companie Italiana care produce unele din cele mai bune produse de curatare auto din Italia.

Multumita capabilitatii de regenerare a tuturor tipurilor de piele, aceasta solutie poate fi folosita si pe scaunele auto mai vechi. Asta va da posibilitatea sa le readuceti la viata, indiferent de culoarea lor. Treaba acestei solutii este sa curate scaunele auto din piele, si sa le acopere intr-un scut protector impotriva murdariei. Iar cu timpul, aceasta solutie ajuta la pastrarea aparitiei originale ale scaunelor dumneavoastra auto.

Dupa tratarea scaunelor auto cu aceasta solutie, ele redevin moi si elastice. Asta ajuta la evitarea crapaturilor. Mai mult de atat, folosind aceasta solutie, va protejati scaunele auto si impotriva razelor solare daunatoare. Asta va asigura ca pielea sa nu se mai usuce si sa isi piarda din culoare. Dupa doar cateva sesiuni de tratare, chiar si scaunele auto vechi vor arata aproape noi.

Solutia Deterpel este foarte usoara de folosit, de aceea poate fi folosita si acasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa pulverizati solutia direct pe piele, si apoi sa o stergeti cu ajutorul unei lavete de microfibra. Daca nu aveti una, puteti folosi si un burete moale. Apoi ar fi bine sa lasati scaunele sa se usuce.

Puteti beneficia si de o garantie de 60 de luni. Asta va asigura calitatea acestui produs pe termen lung. Daca apare vre-o complicatie datorita folosirii acestui produs pe termen indelungat, compania isi asuma toata raspunderea.

Solutie Curatare Piele Auto

 Avantaje

 • Foarte Usoara de Folosit
 • Produs de Inalta Calitate
 • Un Pret Foarte Accestibil
 • Tratament Regenerant al Pielii
 • Poate fi Folosit si pe Orice Culoare
 • Pielea Redevine Moale si Elastica Evitand Crapaturile
 • Poate fi Folosit si pe Pielea Naturala si pe cea Sintetica

 Dezavantaje

 • Nu are nici un dezavantaj.
Specificatii complete

 2 Solutie Curatare Piele Auto 3M

Descriere

Solutiea Spray Pentru Piele si Vinyl 3M este de calitate, si este foarte usoara de folosit de absolut oricine. Daca v-ati saturat sa pierdeti foarte multi bani doar pentru o curatare profesionala al interiorului masinii dumneavoastra, aceasta solutie va poate ajuta. Desi are un pret destul de maricel, performanta ei merita orice banut. Puteti folosi aceasta solutie si pentru readucerea la viata a scaunelor auto vechi si foarte folosite.

Multumita calitatilor ei de regenerare, aceasta solutie poate fi folosita pentru reinoirea a oricarui scaun auto din piele, indiferent cat e de vechi. Expunerea indelungata la soare si alti contaminanti face ca scaunele din piele sa isi piarda culoarea. De aceea 3M a facut solutia aceasta cu proprietati care ajuta impotriva razelor solare. Asta ajuta in pastrarea aspectului vibrant si stralucitor al pielii pentru o perioada mult mai indelungata.

Solutia aceasta ajuta la inoirea aspectului. Iar in acelasi timp, ea face si scaunele din piele mult mai moi si elastice. Asta ajuta impotriva crapaturilor. Daca aveti o pata mai incapatanata, puteti aplica solutia si sa o lasati sa actioneze cateva minute. Este recomandat sa reincercati de mai multe ori in loc sa o curatati cu o perie aspra.

Desi aceasta solutie este perfecta pentru tapitaria din piele, ea poate fi folosita si pentru curatarea suprafetelor din vinil, cauciuc, si plastic. Asta inseamana ca poate fi folosita la curatarea intregii masini. Mai mult de atat, solutia nu lasa reziduri grase si se usuca foarte repede. Ea are si un parfurm de lamaie foarte placut care ajuta la improspatarea scaunelor auto si al aerului din masina.

Puteti beneficia si de o garantie de 24 de luni. Acest produs poate fi folosit si de profesionistii de la spalatoriile auto, si de persoanele care doresc sa isi curate masinile cu mana lor.

Solutie Curatare Piele Auto

 Avantaje

 • Foarte Usoara de Folosit
 • Reinoieste Aspectul
 • Fara Reziduri Grase
 • Parfum Placut de Lamaie
 • Curata Suprafetele de Piele, Vinil, Cauciuc, si Plastic
 • Curata, Conditioneaza, si Protejeaza Scaunele din Piele

 Dezavantaje

 • Solutia are un pret putin cam mare.
Specificatii complete

 3 Pachet Solutie Curatare Piele Auto si Crema Hidratanta

Descriere

Pachetul Solutie Curatare Tapitarie Piele si Crema Hidratanta este ideal pentru curatarea tapiteriei din piele. Asta inseamna ca puteti investi intr-un set la un pret accesibil, si sa va curatati scaunele auto din piele pentru catvea luni la rand. Nu veti mai fi nevoiti sa platiti dublu doar pentru o singura curatare profesionala. Mai mult de atat, nu trebuiesa fiti un specialist in curatarea masinilor pentru a folosi acest set. Tot ceea ce va trebuie este putin timp liber.

Multumita acestui set premium, puteti curata, hidrata, si proteja scaunele auto din piele. Acest set contine si o solutie delicata care poate curata si conditiona atat pielea naturala cat si cea sintetica. Trebuie sa o aplicati pe suprafata dorita si sa o stergeti cu ajutorul unei lavete de microfibra.

Setul contine si o ceara pasta, naturala de albine care trebuie aplicata dupa curatarea scaunelor auto. Ea ajuta la restaurarea si protejarea pielii impotriva razelor solare si al altor contaminanti. Cu ajutorul acestui set, puteti pastra aparitia noua a scaunelor auto din piele pentru mult timp.

Pachetul include un aplicator, o laveta, un agent de curatare de 250ml, si o ceara naturala de 250ml. Asta este tot ceea ce aveti nevoie pentru a avea grija de scaunele dumneavoastra auto din piele. Puteti folosi acest chit acasa fara ajutorul nimanui.

Solutie Curatare Piele Auto

 Avantaje

 • Foarte Usor de Folosit
 • Calitate Premium
 • Protejeaza Pielea
 • Pret Convenabil
 • Contine 250ml Ceara Naturala de Albine
 • Solutie Delicata Perfecta Pentru Piele Naturala

 Dezavantaje

 • Nu este ideal pentru scaunele auto foarte murdare si patate. Setul este facut pentru mentinerea scaunelor curate si stralucitoare.
Specificatii complete

 Concluzie

Mentinerea calitatii bune si a aparitiei stralucitoare a scaunelor auto din piele nu este o treaba extrem de usora. De aceea majoritatea persoanelor prefera sa plateasca dublu la o spalatorie auto. Dar cu putina dedicatie, oricine poate invata cum sa isi curate propriile scaune auto in doar cateva minute, la un pret foarte convenabil. De aceea am inclus in aceasta lista doar produsele care sunt foarte usor de folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *