Boxa Profesionala SuperBass Akai

Boxa Profesionala SuperBass Akai
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Putere - 9.5/10
  9.5/10
 • Aspect - 9.1/10
  9.1/10
9.3/10

Summary

Boxa profesionala SuperBass Akai este un monstru, mai ales atunci cand vine vorba de puterea disponibila

 Introducere

Specificatii complete

Serile de karaoke sunt iubite de milioane de oameni din intreaga lume. Dar oricat de bine ai canta, ai nevoie si de o boxa de calitate pe care te poti baza. Pe piata poti gasi mii de modele de boxe, unele portabile, altele profesionale, etc. Iar din fericire, nu toate boxele bune au preturi extrem de mari.

O boxa de calitate trebuie sa fie in stare sa reziste la o seara intensa live. Asta inseamna ca ea trebuie sa produca un sunet foarte bun pe intreaga perioada. Mai mult de atat, cu cat boxa are mai multe functii convenabile, cu atat mai bine. Iar conectarea Bluetooth este foarte importanta pentru orice fel de boxa.

Boxele trebuie sa fie si foarte usor de controlat, de aceea ar fi bine sa investiti doar intr-o boxa cu telecomanda. Modele cu afisaj digital sunt cele mai recomandate. Asta datorita faptului ca sunt mai usor de folosit. Pretul unei boxe de inalta calitate este in jur de 1.000-1.500 de lei. Iar cele extrem de bune pot ajunge chiar si la 2.500 de lei.

In acest articol, vom vorbi despre Boxa Profesionala SuperBass Akai.

Boxa Profesionala SuperBass Akai Descriere

Boxa Profesionala SuperBass Akai ofera o performanta puternica. Spre deosebire de majoritatea boxelor la preturi mai mici, aceasta boxa ofera un sunet 100% clar chiar si la volum maxim. Iar asta este foarte important daca doresti sa te bucuri de o performanta live buna. Mai mult de atat, aceasta boxa este de o calitate superioara si te poti bucura de ea pentru o perioada foarte lunga de timp.

Akai este un nume de brand format in 1946 in Japonia. De atunci, acest brand a fost obtinut de doua companii mari. Grande Holdings din Hong Kong care vand telefoane mobile, televizoare, si alte electronice sub acest brand. Iar pe cealalta parte, compania Americana inMusic Brands vand produse electronice audio de inalta calitate. Aceasta boxa este facuta de compania Americana si ofera o calitate de neegalat, in comparatie cu boxele cu aceleasi preturi.

Multumita designului de inalta calitate, aceasta boxa poate oferi un show cu un aspect divers si un sunet superb. Boxa aceasta este profesionala, si poate fi folosita chiar si pentru concertele mici live din baruri sau cafenele. Puterea RMS este de 400W iar dimensiunile ei sunt de 51cm latime x 40,5cm adancime x 136,5cm inaltime. Puteti folosi boxa Akai oriunde aveti nevoie datorita faptului ca ea este portabila.

Aceasta boxa ofera conexiune wireless prin Bluetooth, cititor de card de memorie, si stick USB sau jack auxiliar pentru conectarea la diferite produse electronice. Asta include un telefon, laptop, mp3 player, DVD, etc. Alte functii ale acestei boxe sunt Radio FM si Karaoke. Ea are si o distanta maxima de acoperire de 25 de metrii.

Puteti beneficia si de o garantie de 11 luni cu posibilitate de extindere. Aceasta boxa este perfecta pentru persoanele care iubesc serile de karaoke, sau pur si simplu au nevoie de o boxa profesionala.

Specificatii complete

Boxa profesionala Superbass Akai

Boxa Profesionala SuperBass Akai Avantaje

 • Foarte Usoara de Folosit
 • O Calitate Superioara
 • Design Portabil
 • Radio FM si Karaoke
 • Cititor de Car de Memorie
 • Stick USB sau Jack Auxiliar
 • Sunet Clar Chiar si la Volum Maxim
 • Perfecta Pentru Seri de Karaoke
 • Ofera Conexiune Wireless Prin Bluetooth

Boxa Profesionala SuperBass Akai Dezavantaje

 • Pretul este putin cam mare

 Concluzie

Boxa Profesionala SuperBass Akai ofera o calitate superioara serilor live si are o acoperire destul de buna. O poti lua cu tine indiferent unde mergi si atat timp cat ai grija de ea, poti beneficia de performanta ei pentru mult timp. Aceasta boxa este foarte usoara de folosit datorita afisajului digital si al telecomenzii convenabile. Desi pretul nu este prea mic, calitatea acestei boxe merita fiecare banut. Daca esti in cautarea unei boxe de calitate pentru serile de karaoke, ar trebui sa ii oferi acestei boxe o sansa.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *