Statie Incarcare Electrica QubEV 7.2Kw

Statie incarare 7.2Kw
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.5/10
  9.5/10
 • Usurinta in montaj - 9.4/10
  9.4/10
9.5/10

Summary

O statie pentru incarcat masina electrica este extrem de utila in orice garaj, iar aceasta statie e o alegere extrem de buna.

Introducere

Poluarea planetei nu este o gluma. Iar masinile sunt unul din principalele cauze ale poluarii excesive. De aceea masinile electrice devin din ce in ce mai populare in intreaga lume. Ele ofera o modalitate mult mai ecologica de transport. Si mai mult de atat, ele sunt si mult mai ieftin de intretinut. Dar impreuna cu o masina electrica vine si problema incarcarii acesteia. De aceea majoritatea persoanelor care au masini electrice investesc intr-o statie de incarcare electrica.

Masinile electrice au capcitatea de a functiona fara sa foloseasca benzina sau motorina. In schimb, ele folosesc energie electrica. Asta inseamna ca ele au nevoie sa li se incarce in mod repetat bateria, cu ajutorul unui proces de incarcare foarte similar cu cel a telefonului dumneavoastra mobil. De aceea din ce in ce mai multe benzinarii au si o statie de incarcare electrica pentru masinile electrice.

Specificatii complete

Statie Incarcare Electrica QubEV

Problema cu aceste statii este ca mereu cer un pret aproape dublu pentru energia folosita la incarcarea masinii. Solutia cea mai buna pentru aceasta problema este investirea intr-o statie de incarcare electrica personala. Aceasta statie poate fi instalata acasa la dumneavoastra, in garaj, si platiti pentru incarcarea ei o data pe luna cand primiti factura la energia electrica.

In general, masinile electrice vin cu un incarcator simplu care poate fi conectat la o priza normala de acasa. Din pacate, acest incarcator poate avea nevoie chiar si de 20 de ore sa poata incarca bateria masinii 100%. Aceste incarcatoare sunt cele mai ieftine de pe piata si sunt usor de folosit.

Datorita faptului ca aceste incarcatoare standard incarca mult prea greau, statiile de incarcare electrice le iau locul. Aceste statii sunt conectate la reteaua dumneavoastra electrica de catre un electrician. Asta le da posibilitatea de a incarca pana la 8 ori mai repede decat un incarcator simplu.

 Avantajele Unei Statii De Incarcare Electrice

Statie Incarcare Electrica QubEV

Avantajul principal al oricarei statii de incarcare electrice este procesul rapid de incarcare pe care il ofera. Mai mult de atat, aceste statii sunt 100% sigure datorita faptului ca sunt facute cu o siguranta de calitate impotriva socurilor electrice. Asta va protejeaza statia si masina in cazul unei situatii electrice inevitabile. Este foarte important sa luati toate masurile necesare cand vine vorba incarcarii masinii electrice acasa.

Alt avantaj al acestor statii de incarcare este garantia lor de 1-2 ani, si posibilitatea de a o prelungi pana la 5 ani. Mai mult de atat, ele sunt si certificate CE. Este important sa cautati o statie care se opreste complet atunci cand nu este folosita. Astfel nu va trebui sa va faceti griji daca statia consuma energie electrica cand nu trebuie. Asta va asigura ca platiti exact cat consumati.

Majoritatea statiilor de incarcare electrice pot fi folosite pentru a incarca bateriile oricareui tip de masina electrica, si chiar si vehicolele hibrid. Ele au o gama completa de puteri care variaza de la 3.7kW pana la 22kW. Cu ajutorul lor, nu o sa mai fie necesar sa asteptati peste 20 de ore pentru o incarcare completa. Si nici nu o sa mai fiti nevoiti sa platiti dublu pentru o incarcare la benzinarie.

Daca locuiti intr-o zona in care electricitatea este la jumatate de pret noaptea, puteti salva chiar si mai multi bani incarcand masina doar in acel interval de timp. Iar daca iubiti tehnologia avansata, puteti opta si pentru un model smart. Aceste statii pot fi conectate la telefonul dumneavoastra si chiar puteti sa verificati cat de incarcata este bateria masinii fara sa va ridicati de pe canapeaua din sufragerie. Ele pot fi si controlate cu ajutorul unui sistem Smart Home.

In acest articol, vom vorbi despre o Statie Incarcare Electrica QubEV 7.2Kw.

 Descriere

Specificatii complete

Statia Incarcare Electrica 7.2Kw poate fi montata pe perete si conectata la reteaua electrica de catre un electrician. Pe partea laterala are un selector care va lasa sa reglati puterea maxima intre 6A, 13A, 16A, si 32A. Avand in vedere ca are o priza Type 2, o puteti folosi pentru incarcarea oricarei masini electrice si plug-in Type 2. Dar totusi, ea poate fi folosita si la incarcarea a catorva masini electrice si plug-in Type 1. Iar daca doriti sa o folositi la puterea maxima, va recomandam sa folosirea sau instalarea unei sigurante 40A.

Multumita procesului de instalare usor, orice electrician o poate instala unde doriti. O puteti monta pe peretele garajului sau la intrare. Priza este universala iar statia are un Led de status convenabil. Asta va ofera posibilitatea de a verifica daca bateria este incarcata sau nu, si cat mai este pana e complet incarcata. Daca aveti mai multe masini electrice, ar trebui sa retineti ca aceasta statie nu poate incarca decat cate o masina pe rand.

Aceasta statie de incarcare electrica are o rezistenta IP54 si o protectie foarte buna impotriva razelor solare. Asta inseamna ca puteti sa o instalati si afara, mai ales datorita faptului ca este rezistenta la inghet. Statia este si rezistenta la coroziune si incetineste focul in cazul unui accident. Mai mult de atat, statia nu se strica la impact si functioneaza la temperaturi intre -20C si 50C.

Aceasta statie de incarcat va ofera posibilitatea de a va incarca masina electrica in mai putin de 2 ore. Puteti folosi curent alternativ sau curent monofazic, iar statia poate folosita pentru uz casnic sau comercial. Statia are un design elegant si ofera un look modern la majoritatea garajelor. Veti beneficia si de o garantie de 12 luni cu sansa de prelungire.

 Statie Incarcare Electrica QubEV Pro

 • Usor de Folosit
 • Calitate Inalta
 • Priza Type 2
 • Certificata CE
 • Usor de Intretinut
 • Led de Status Inclus
 • Incarca Foarte Repede
 • Design Rezistent la Impact
 • Rezistenta IP54 si Stabilizata UV
 • Rezista la Coroziune si Incetineste Focul
 • Putere Reglabila Intre 6A, 13A, 16A, si 32A
 • Rezista la Temperaturi Intre -20C si 50C

 Statie Incarcare Electrica QubEV Contra

 • Foarte Scumpa
 • Necesita Instalare Profesionala

Concluzie

Aceasta Statie Incarcare Electrica QubEV 7.2Kw este de calitate inalta si va ofera o modalitate foarte rapida de a va incarca masina electrica. Desi nu are functii smart si nu poate fi conectata la telefon, aceasta statie de incarcat are un ecran Led care va lasa sa verificati progresul incarcarii. Daca sunteti in cautarea unei statii de incarcare electrice de calitate foarte buna, si care este usor de folosit, puteti oferi acestui produs o sansa.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published.