Aspirator robotic giroscop V-TAC

Aspirator robotic giroscop, V-TAC
Aspirator robotic giroscop V-TAC
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Performante - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.2/10
  9.2/10
9.4/10

Summary

Daca va doriti unul dintre cei mai buni roboti de aspirare ai momentului V-Tac este o alegere excelenta.

Descriere

Robotii de aspirare reprezinta cea mai mare si recenta inovatie din industria aparatelor electrocasnice pentru ingrijirea locuintei. In ciuda faptului ca acestia se afla pe piata de mai mult timp, abia in ultimul an au inceput sa fie cu adevarat atractivi. Acestia pot curata intr-un mod eficient aproape orice locuinta, indiferent de obstacolele pe care le intalesc in cale sau de dificultatea “traseului”.

Alegerea robotului de aspirare potrivit trebuie sa se bazeze pe factori precum: autonomia bateriei, tehnologiile/senzorii pe care-i are robotul, capacitatea maxima de curatare (mp), suprafetele suportate (covor, parchet, gresie etc), puterea/eficienta motorului si de ce nu, design-ul. Bineinteles, nu trebuie ignorat nici pretul, dar acesta il stabiliti in functie de nevoile pe care le aveti.

In randurile ce urmeaza va propun robotul de aspirare V-TAC. Este unul dintre cei mai bine echipati roboti de aspirare din cate am vazut si testat in ultima perioada. Are un pret rezonabil pentru cate ofera si consider ca merita toata atentia dumneavoastra.

Specificatii complete

Aspirator robotic giroscop, V-TAC

Aspect si specificatii

V-TAC este un robot de aspirare special gandit pentru utilizarea rezidentiala. Desigur, se poate folosi si in scopuri profesionale, pentru curatarea birourilor de exemplu. Datorita dimensiunilor compacte si a greutatii scauze (5.3kg), robotul se poate depozita aproape oriunde fara sa ocupe prea mult spatiu.

Pot spune despre V-TAC ca este un robot de aspirare complet. Pe langa faptul ca aspira, acest model lustruieste podelele si le spala in acelasi timp. Cu alte cuvinte, pe langa faptul ca inlocuieste matura sau aspiratorul traditional, poate inlocui cu succes si mopul.

V-TAC dispune de un motor puternic cu o putere de aspirare de pana la 28W. Rezultatele pe care le ofera sunt foarte bune, depasindu-mi asteptarile. Nu are chiar aceeasi putere ca un aspirator normal, dar probabil nici nu s-a dorit asa ceva. In timpul functionarii, robotul produce un zgomot de doar 65 decibeli si aproape ca n-o sa-l sesizati cand isi face treaba. Capacitatea rezervorului de colectare este de aproximativ 0.6L, fiind suficienta pentru mai multe utilizari consecutive.

Acest robot se poate descurca pe toate suprafetele. Ofera performante foarte bune atat pe covoare cat si pe podele normale, podele dure sau alte suprafete. Datorita senzorilor inteligenti si al tehnologiilor de la bord, robotul detecteaza imediat suprafata pe care o curata si isi ajusteaza puterea/modul de functionare in functie de necesitatea de moment.

Pe partea de tehnologii, V-TAC dispune de o multime de functii interesante pe care le gasiti mai jos:

Smart Motion: smart motion se ocupa de miscarile robotului. Fiecare miscare si fiecare traiectorie este controlata instant de catre calculatorul robotului. In acest fel, aveti siguranta ca robotul va alege cel mai bun traseu si o sa-fi faca treaba intr-un mod exemplar;

Smart Vision Mapping: inainte sa porneasca la treaba, robotul isi proiecteaza singur o mapa pe care o analizeaza in detaliu. Poate lua decizii singur si poate alege locurile cele mai bune prin care poate merge;

Anti-Fall: datorita giroscopului si ai alor senzori, robotul detecteaza in mod automat scarile sau situatiile in care poate cadea. In acel moment, robotul se opreste instant si incearca pe cat posibil sa evite zona/situatia respectiva.

Wi Fi: bineinteles, V-TAC se poate conecta la Wi Fi si poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Aplicatia este disponibila atat in Google Play cat si in App Store. Imi place mult ca exista limba romana in aplicatie, este foarte bine optimizata iar toate functiile/comenzile functioneaza perfect. Sincer sa fiu, consider ca este una dintre cele mai bune aplicatii din aceasta industrie;

Altele: robotul V-TAC mai dispune de indicator pentru baterie, rezervor de apa detasabil, compartiment pentru scame detasabil, mod automat de functionare, baterie reincarcabila etc.

Daca tot am vorbit de baterie, producatorul promite pana la 120 de minute de autonomie continua. Bineinteles, aceasta autonomie este influentata in mod direct de modul de functionare, dificultatea traseului, gradul de murdarie etc. In orice caz, nu cred ca puteti obtine mai putin de 90 de minute de autonomie indiferent de situatie. Cum era de asteptat, robotul se intoarce singur la statia de incarcare atunci cand ramane fara baterie. In cazul in care nu si-a terminat treaba pana acum, reia procesul din punctul in care l-a lasat inainte de incarcare.

Specificatii complete

Aspirator robotic giroscop, V-TAC

Aspirator robotic giroscop V-TAC Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • O multime de functii si tehnologii
 • Wi Fi
 • Ofera performante foarte bune
 • Indeplineste si functia de mop
 • Design placut
 • Autonomie foarte buna a bateriei
 • Silentios

Aspirator robotic giroscop V-TAC Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exista o multime de alternative

Concluzie

Daca va doriti unul dintre cei mai buni roboti de aspirare ai momentului si sunteti dispus sa platiti o suma importanta de bani, V-TAC reprezinta probabil alegerea perfecta!

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published.