Scaun Gaming AKRacing Premium V2

Scaun Gaming AKRacing
 • Pret - 8.6/10
  8.6/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.4/10

Summary

Un scaun extrem de bun, din materiale de calitate, dar si relativ scump.

Introducere

Cumpara de la eMag

Daca esti genul de persoana care sta foarte mult in fata unui calculator, fie lucrand sau jucand jocuri, ai nevoie de un scaun bun. Stand zilnic cu orele intr-o pozitie rea la calculator iti poate cauza multe probleme grave de spate. De aceea, e foarte important sa investesti intr-un scaun de gaming de calitate inalta.

Scaunele de gaming sunt special facute ca tu sa poti sta intr-o pozitie comoda si sanatoasa la calculator. Sunt foarte multe modele pe piata facute pentru orice tip de corp. Ele sunt facute cu tot felul de caracteristici specifice unui gamer.

Pe langa functionalitate, un scaun de gaming ofera si un design special. Majoritatea arata ca scaunele speciale vazute in filmele Si-Fi. Scopul acestor designuri e sa ofere o experienta cat mai placuta iubitorilor de jocuri.

Unul din cele mai importante motive pentru care scaunele de gaming sunt atat de populare, e abilitatea lor de a corecta o postura proasta. Ceea ce e foarte important, avand in vedere ca generatia aceasta de tineri sufera foarte mult de probleme cauzate de sedentarism.

Iar daca deja stam cu orele in fata unui calculator fara sa facem miscare, e important sa incercam sa minimalizam unele pericole. Statul pe scaun indelungat poate cauza probleme cardiovasculare, diabet, incetinirea functiilor cerebrale, tulburari circulatorii, oase mai moi, dureri si tensiune la nivel cervical, etc.

Inainte de a cumpara un scaun de gaming pentru ca arata bine, e important sa te asiguri ca e si comod si sanatos. Sunt nenumarate tipuri de scaune de gaming pe piata care arata fenomenal dar calitatea lor nu e nici la jumatatea pretului.

Spre deosebire de scaunele de birou, scaunele de gaming au nevoie de aditii speciale in zona lombara si cervicala.

In acest articol, vom vorbi despre un Scaun Gaming AKRacing Premium V2.

Descriere

Scaun Gaming AKRacing

Scaunul Gaming AKRacing Premium V2 e facut special pentru persoanele care iubesc jocurile sau sunt obligate sa stea ore intregi la birou. Acest scaun are un design ergonomic care te lasa sa te bucuri de jocuri intr-o pozitie comfortabila si sanatoasa.

Ergonomia unui scaun de gamin este foarte importanta. Un scaun bun trebuie sa te lase sa stai rezemat pe spate, fara sa te muti din pozitia initiala. Spatele tau are nevoie sa stea intr-o pozitie sanatoasa pentru a evita durerile ulterioare.

Orele lungi de gaming solicita diverse parti ale corpului, precum zona lombara si cervicala, umerii, si incheieturile. Daca continui sa impingi aceste parti ale corpului la maxim, te poti trezi cu probleme de sanatate exact cand nu te astepti.

Acest scaun e facut sa sporeasca comfortul si sa te ajute sa mentii o pozitie corecta si sanatoasa. Cu cat petreci mai mult timp in fata unui calculator, cu atat de mult ai nevoie de un scaun bun.

AKRacing K7002 are un design special cu forme si idei noi. Are o constructie de inalta calitate si o alura de sport. Iar comfortul oferit de acest scaun iti va face munca mai eficienta.

Daca doresti sa adaptezi inaltimea scaunului la nevoile tale, poti folosi manerul de sub scaun. Mai mult de atat, poti adjusta si inclinarea spatarului. Trage manerul aflat in partea stanga a scaunului, iar cand ajunge la inclinarea dorita, da-i drumul.

Scaunul e facut dintr-un material rezistent si de inalta calitate. E facut special sa nu retina transpiratia si mirosurile neplacute. Iar daca doresti sa curati scaunul, poti folosi un prosopel de bumbac si o solutie fara chimicale.

Rotile scaunului sunt de calitate si nu se vor deteriora cu timpul. Si chiar daca esti activ pe scaun, rotile nu vor lasa zgarieturi sau urme pe podea.

Cumpara de la eMag

Scaun Gaming AKRacing Premium

Scaun Gaming AKRacing Pro

 • Calitate Inalta
 • Comfortabil
 • Design Ergonomic
 • Sanatos
 • Alura Sport
 • Inaltime Adjustabila
 • Spatar Adjustabil
 • Roti de Calitate
 • Rezistent

Scaun Gaming AKRacing Contra

 • Sezutul e putin prea inalt, chiar si la reglaj minim.

Concluzie

Scaunul Gaming AKRacing Premium V2 e de inalta calitate si comfortabil. E un scaun ideal pentru fixarea unei posturi corecte in timpul orelor de munca sau gaming.

 Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.