Kit Smart Home Panasonic – o alegere interesanta

Kit Smart Home Panasonic
 • Pret - 9.3/10
  9.3/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Specificatii - 10/10
  10/10
9.7/10

Summary

Kitul Smart Home Panasonic este ideal pentru persoanele care vor sa isi usureze viata casnica.

Introducere

Cumpara de la eMag

Majoritatea amatorilor de tehnologie avansata viseaza la a avea o casa Smart. Asta inseamna sa poata controla intreaga casa doar cu vocea. Si desi acest vis este foarte accesibil in ziua de astazi, intreg procesul este mai complicat decat pare.

Ideea de a avea becuri si termostate care gandesc singure nu mai e doar o idee. In ziua de astazi poti avea incuietori de usa Bluetooth, camere de securitate wireless, si tot felul de senzori. Tot ce iti trebuie e un portofel adanc si o conexiune la internet excelent de buna.

“In momentul in care picioarele tale ating covorul de langa pat dimineata, senzorul din covor confirma ca te-ai trezit. Iar atunci cafeaua si micul de jun incep sa se faca.” Asta e visul multor iubitori de tehnologie. Dar daca nu ai o conexiune buna la internet, s-ar putea sa te trezesti cu masina de cafea macinand boabe la 1 noaptea.

Iar avand in vedere ca o casa Smart e formata de diverse sisteme si senzori pusi gramada, ai nevoie de un sistem ajutator de calitate inalta. Acesta te va ajuta sa controlezi totul fara probleme. Altfel, cand incerci sa deschizi garajul dimineata sa pleci la munca, se deschide Youtubul si porneste muzica.

Un sistem Smart Home poate fi folosit sa coordoneze toate celelalte produse Smart din casa ta. Asta include si sistemele tale de securitate care sunt facute cu sensori. Daca ai mai multe produse smart, un sistem Smart Home te poate ajuta sa controlezi totul fara nici un amestec de comanda.

Sistemele Smart Home sunt foarte folositoare cand e vorba de monitorizarea casei cand esti plecat. Ele ofera posibilitatea sa iti controlezi casa doar cu telefonul sau tableta ta.

In acest articol, vom vorbi despre Kit Smart Home Panasonic.

Descriere

Kit Smart Home Panasonic

Kitul Smart Home Panasonic KX-HN6004FXW vine la pachet cu 1 Hub, 1 Camera de supraveghere pentru interior si 1 pentru exterior. Acest sistem este facut sa te ajute sa-ti monitorizezi si sa-ti controlezi casa. Este foarte usor de instalat si chiar mai usor de folosit.

Acest sistem iti permite sa iti controlezi si monitorizezi domiciliul cu ajutorul smartphonului sau a tabletei. Poti sa il folosesti sa pornesti sau sa opresti diferite aparate, precum termostatul, masina de cafea, si altele. Si mai mult de atat, il poti folosi de oriunde doresti. Asta include de la munca, dintr-un club, din avion, din cealalta parte a tarii, etc.

Desi sistemul pare extrem de complex si sofisticat, adevarul este ca e foarte usor de folosit. E doar un alt sistem pe care il introduci casei tale. Nu are nici un fel de taxa sau abonament lunar si nici data de expirare. Asta il face foare accesibil de oricine doreste sa aiba o casa inteligenta.

Acest sistem vine si cu diverse accesorii optionale care ajuta la inbunatatirea experientei Smart Home. Cu ajutorul accesoriilor, vei putea extinde sistemul si sa il adaptezi nevoilor tale. Asta inseamna ca vei putea conecta orice sistem cu sensori din casa ta la sistemul Smart Home.

Sistemul Smart Home este si foarte usor de configurat datorita unei setari simple de imperechere. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi un buton de la fiecare dispozitiv si atat. Acest sistem este facut sa iti usureze viata casnica cat mai mult si sa iti ofere o securitate avansata.

Un sistem Smart Home te lasa sa vezi ce se intampla acasa cand esti plecat. Asta e foarte folositor daca ai o bona noua sau ai vrea sa monitorizezi ce-ti face catelul cat esti la munca.

Kit Smart Home Panasonic – Caracteristici

Cumpara de la eMag

Kit Smart Home Panasonic

Kitul Smart Home Panasonic le permite tuturor dispozitivelor Smart Home sa comunice intre ele. Asta e posibil pentru ca folosesc standardul wireless Ultra Low Energy (ULE). Acesta este invizibil pentru orice produs electrocasnic obisnuit.

Datorita faptului ca sistemul Smart Home poate acoperi o zona de maxim 300 de metri, il poti conecta cu usurinta la toate dispozitivele importante din casa.

Pe langa faptul ca poate acoperi o casa mare fara probleme, acest sistem are si o conexiune constant stabila. Asta inseamna ca sistemele conectate de la 250 de metri merg la fel de bine ca cele conectate de la 2 metri.

Cand e vorba de modul de utilizare a sistemului Smart Home, exista o gama mare de optiuni care pot fi accesate cu ajutorul aplicatiei. Puteti controla toate dispozitivele inteligente din casa ta oricand si oriunde. Asta include si pe timp de noapte, sau cand sunteti in vacanta.

Orice sistem inteligent de calitate trebuie sa fie capabil sa controleze si luminile din casa. Sistemul Panasonic Smart Home iti ofera posibilitatea sa aprinzi sau sa stingi luminile din confortul canapelei tale.

Atat timp cat ai o priza inteligenta instalata in casa, poti monitoriza si controla lumina de oriunde. Asta e foarte important in caz ca ai copii uituci care lasa mereu luminile aprinse peste tot.

Puteti folosi aplicatia pentru a vedea maxim patru materiale filmate, de patru camere diferite, in acelasi timp. Asta te ajuta sa vezi cine e la usa, si daca vrei sa raspunzi, inainte sa cobori. Se poate sa folosesti split screenul si sa faci instantanee sau o inregistrare video.

Daca doresti ca sistemul Smart Home sa acopere toata casa, trebuie sa instalezi Hubul in centru. Si nu trebuie sa iti bati capul cu nici un cablu, Hubul se va conecta wireless la toate dispozitivele Smart Home.

Specificatii

Acest Kit Smart Home Panasonic  poate inregistra pe card microSD sau micro SDHC toate filmarile primite de la camerele de securitate. In momentul in care sensorii de miscare detecteaza pe cineva incercand sa intre in casa ta, vei fi alertat si vei primi filmarile.

Camera de supraveghere de exterior are un design compact si rezistent la toate elementele de afara. Mai mult de atat, camera filmeaza color, are un mod de noapte eficient, si poate trimite imagini live pe tableta sau telefonul tau.

Are si un sistem infra-rosu incorporat, cu zona de detectie selectabila, iar in momentul in care detecteaza vre-o problema, te alerteaza. Camera mai are si un microfon incorporat care iti permite sa comunici cu cine e la usa ta.

Daca ai animalute de companie, poti seta camera sa ignore anumite zone. Aeasta functie ajuta foarte mult la reducerea alertelor false. De exemplu, daca catelul tau merge prin sufragerie, alarma nu se va declansa inutil. Puteti regla sensibilitatea toturor senzorilor de miscare, pentru a evita declansarile in mod accidental.

Desi iti va lua doar cateva minute sa instalezi senzorii pentru usa si ferestre, senzorii de securitate iti pot apara casa impotriva hotilor. Acesti senzori pot fi setati sa trimita alerte pe telefon sau tableta, deschide luminile, sau sa declanseze o sirena.

Poti seta sirenele de interior sa se activeze ca raspuns la declansarea data de senzorii de miscare, de usa/fereastra, sau camera de supraveghere. In momentul activarii, sirena aprinde o lumina LED intermitenta, si da drumul la un nivel de sunet extrem de puternic.

Daca credeti ca setarea de volum de 110 dB e prea exagerata, o puteti regla. Aveti la dispozitie cateva setari mai silentioase care sunt mai amabile cu timpanul tau.

Cumpara de la eMag

Kit Smart Home Panasonic Pro

 • Calitate Superioara
 • 2 Camere Supraveghere
 • Usor de Configurat
 • Versatil
 • Usor de Folosit
 • Usor de Instalat
 • Securitate Buna
 • Limita de 300m
 • Senzor Infra-Rosu
 • Microfon Incorporat
 • Sirene la Volum de 110 dB
 • Senzori de Miscare/Usa/Fereastra

Kit Smart Home Panasonic Contra

 • Scump

Concluzie

Kitul Smart Home Panasonic este un sistem inteligent care te poate ajuta sa controlezi si sa monitorizezi domiciliul tau doar cu un telefon sau o tableta. Acest sistem e facut sa iti usureze viata casnica cat mai mult si sa tina hotii la distanta. Nimeni nu intra in casa ta fara ca tu sa fii alertata oriunde ai fi. E un sistem de calitate care isi merita pretul usturator.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.